Bemutatkozás - MT - Neurofeedback

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás
Marosi Tímea vagyok, Kecskemét első neurofeedback trénere. Innovatív szemléletemet mutatja, hogy a Semmelweis Egyetem postgraduális képzésén már 2011-ben végeztem neurofeedback trénerként.

2011-től vagyok főállású neurofeedback szakember. Büszke vagyok rá, hogy 10 éve én honosítottam meg a neurofeedbacket Kecskeméten.


Okleveles pszichológus, tanító, drámapedagógus, magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész-tanári diplomákkal rendelkezem. Legutóbb tanácsadó-iskolapszichológus szakirányon végeztem az egyetemen.

Pszichológusi munkámat a művészetterápiára és a sématerápiára építem. Több technikát ötvözve coach szemlélettel, elsősorban relaxációs, imaginációs és széktechnikával dolgozom. Gyermek sématerápiát tanulok jelenleg.


Pszichológusi munkám alappillére a pozitív pszichológia. Önismereti munkában, önbizalomfejlesztésben és szorongáscsökkentésben tudok segíteni a hozzám fordulóknak. Az általam kidolgozott komplex módszerrel jó ereményeket tudok elérni gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Specialitásom továbbá az alvásproblémák rendezése neurofeedback segítségével.


Anyaként és tanárként sok problémás gyermekkel találkoztam már. Gyermekeim kisiskolás évei során tapasztaltam, hogy a náluk fellépő enyhe figyelemzavar is mennyire visszavet
ette a teljesítményüket. Ezért gyakran nem voltak képesek kihozni magukból a maximumot.  

Fiam oxigénhiánnyal született és mindig nagyon rossz alvó volt. Ez az állandó kialvatlanság viselkedés- és koncentrációproblémákat okozott nála, amit a környezete nehezen viselt. Csecsemő kora óta járt motorikus fejlesztésekre, ám jó intellektusa ellenére nehézségekkel küzdött az iskolában. Az ő fejlesztésére kerestem megoldást, amikor rátaláltam a neurofeedbackre, majd a tanári pálya mellett továbbképeztem magam pszichológusnak.

Azóta a neurofeedback elkötelezett híve vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem. Örülök, hogy másoknak is segíthetek. 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz