Bemutatkozás - MT - Neurofeedback

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás
Marosi Tímea vagyok, Kecskemét első neurofeedback trénere. Innovatív szemléletemet mutatja, hogy több, mint 10 éve (2011-ben) végeztem a Semmelweis Egyetem postgraduális képzésén neurofeedback terapeutaként.

2011-től vagyok főállású neurofeedback szakember. Büszke vagyok rá, hogy én honosítottam meg a neurofeedbacket Kecskeméten.


Okleveles pszichológus, tanító, drámapedagógus, magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész-tanári diplomákkal rendelkezem. Legutóbb tanácsadó szakirányon végeztem az egyetemen.


Anyaként és tanárként sok problémás gyermekkel találkoztam már. Gyermekeim kisiskolás évei során tapasztaltam, hogy a náluk fellépő enyhe figyelemzavar is mennyire visszavet
ette a teljesítményüket. Ezért gyakran nem voltak képesek kihozni magukból a maximumot.  

Fiam oxigénhiánnyal született és mindig nagyon rossz alvó volt. Ez az állandó kialvatlanság viselkedés- és koncentrációproblémákat okozott nála, amit a környezete nehezen viselt. Csecsemő kora óta járt motorikus fejlesztésekre, ám jó intellektusa ellenére nehézségekkel küzdött az iskolában. Az ő fejlesztésére kerestem megoldást, amikor rátaláltam a neurofeedbackre, majd a tanári pálya mellett továbbképeztem magam pszichológusnak.

Azóta a neurofeedback elkötelezett híve vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem. Örülök, hogy másoknak is segíthetek. 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz