Pszichológia - MT - Neurofeedback

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pszichológia
PSZICHOLÓGUSKÉNT

Pszichológusi munkámat a sématerápiára, a brain spotting módszerre és az integratív terápiára (KIP, Ego state, NLP) építem. Több technikát ötvözve, coach szemlélettel dolgozom. Pozitív pszichológia hatja át a munkámat és a hatékonyság érdekében a kognitív ülések mellett az érzéseket elérő relaxációs, imaginációs technikákkal és élményalapú kognitív széktechnikával dolgozom.  Elvégeztem a sémaképzéseket és a nemzetközi csoportos sémaképzést (GS), az Edwards-kurzust, a Pozitív Sématerápiát és a Gyermek Sématerápiás képzést is. 2022 novemberétől a brainspotting módszerben is képződöm. Jelenleg szupervízió mellett integratív terapeuta és séma és BSP konzulens jelölt vagyok.

Pszichológusi munkám alappillére a pozitív pszichológia és kapcsolati fókusszal dolgozom.
Önismereti munkában, önbizalomfejlesztésben, traumafeldolgozásban és szorongáscsökkentésben tudok segíteni a hozzám fordulóknak. Szorongásos tünetek esetén az állatasszisztált terápiában a hipoallergén orosz kék cicám is segíti a munkámat.
Az általam kidolgozott komplex módszerrel jó ereményeket tudok elérni kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt. Klienseket 16 éves kor felett vállalok.
Specialitásom továbbá az alvásproblémák rendezése neurofeedback segítségével.
Bejelentkezést marositimea@gamil.com címre egy bemutatkozó levélben várom.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz